Pop- en musicalnummers zingen doen we graag

 

Kunstroute (15) 

 

 

Ons koor bestaat al sinds 2002. Ons koor heeft ongeveer 38 leden, mannen en vrouwen, verdeeld over vier stemgroepen. Bij optredens maken we ook eenvoudige bewegingen. Zingen is onze passie maar gezelligheid hoort daar zeker ook bij.

 

Sparkling-blue (32)Sparkling-blue (33)Sparkling-blue (8)

 

 

 

 

 

Dirigent

chantemble3Hij schrijft arrangementen, composities, maakt orkestbanden en geeft slagwerklessen. Kortom, een musicus in hart en nieren. Peter helpt met de ontdekkingsreis naar uitdagende bestemmingen. Op www.plonk-muziek.nl kun je trouwens meer over hem lezen.

 

 Repetities

Op dinsdagavonden wordt gerepeteerd in de Nieuwe Pannehoef aan de Wilhelminalaan in Oosterhout, van 20.00 uur tot 22.15 uur. Koorervaring is geen must en plezier in zingen staat voorop. Van de leden wordt verwacht dat zij bereid zijn om wekelijks de repetities bij te wonen! Bij optredens worden de teksten uit het hoofd gezongen. Daarnaast hebben wij eenvoudige bewegingen of danspassen bij de nummers. Ook aan de kleding wordt de nodige aandacht besteed. In principe draagt iedereen kleding naar eigen keus, maar worden de kleuren en accessoires op elkaar afgestemd.

Nieuwe leden

Het aantal leden in een stemgroep staat centraal als criterium voor nieuwe leden. Onze dirigent bepaalt dit evenwicht. Na aanmelding word je uitgenodigd om te komen kijken en volgt er een stemtest, die wordt afgenomen door de dirigent. Als er plaats is, kun je meteen instromen. Alle nieuwe leden zijn in de eerste periode, die ongeveer een maand duurt aspirantlid. Het inschrijfgeld is €10,-. De contributie bedraagt per maand €16,50 en de borg voor de muziekmap is €25,-.
Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met onze
 secretaris (zie onder) via sparkling-people@outlook.com

Repertoire

repertoire

We zingen pop- en musicalsongs, overwegend in het Engels en het Nederlands, daarnaast af en toe in het Frans of Duits. Om een idee te geven volgt hieronder een kleine greep uit ons repertoire, waarin zeker ook nummers uit de top-40 zijn terug te vinden: 

Als wij niets doen
Make you feel my Love  ,  Voor haar
Chained to the Rhythm
Golden Days  ,  Sorry  ,  Fields of Gold
Let’s get loud  ,  One ,  True colors
Nothing else matters  ,  V
iva la vida
Let’s get loud  ,  A night like this
Fields of Gold  ,   One day more
Somebody to love  ,  Speeltuin

Lemon tree , A night like this
Rood, Vincent, IJskoud
Zwarte Schaduw

De arrangement zijn gemaakt door Peter van Lonkhuijsen en soms in een verrassend jasje

                 Bestuurbestuur
Het dagelijks bestuur bestaat uit:
vice-voorzitter : Lucienne Strack-van Schijndel
penningmeester : Paul van Vilsteren
secretaris : Jeannette van Beek