Voorbereiding

Wervingsfolder 2022.jpeg

Zingen in een koor betekent samen trainen!

Als lid van het team hoor je (bij)elkaar. Je stemt jouw geluid af op die van je teamgenoten. Tegelijkertijd houd je de dirigent en de muziek nauwlettend in de gaten. Voor jezelf en voor ons publiek doen we bovendien ook aan beweging en beleving. Op elkaar vertrouwen en bouwen, onderdeel zijn van dit proces, is een fantastische ervaring.

En de teamspirit komt vanzelf als je de repetities bezoekt. En dan repeteren we toch lekker, als je de muziekbanden thuis beluisterd hebt! De muziek wordt door onze vaste dirigent Peter van Lonkhuijsen voor ons koor gecomponeerd en digitaal ter beschikking gesteld.

Om ontspannen en los te kunnen zingen hebben wij ervoor gekozen onze teksten uit ons hoofd te leren. Hoe sneller je dit doet hoe vlotter we door nieuwe nummers heen gaan en aan ons repertoire kunnen bouwen. Samen met onze dirigent kunnen we ons presenteren en is het, om stil van te worden.

Toelating

We beginnen met een proefperiode van 3 repetities. Deze periode is bedoeld om jou te leren kennen en jij ons! Tijdens deze proefperiode word je wegwijs gemaakt met onze koorcultuur. Ook zal het bestuur van Sparkling People proberen in te schatten of jij bij de 'toekomst plannen' van het koor gaat passen. Van vlotte, betrokken en enthousiaste leden worden we allemaal blij!

Het aantal leden per stemgroep is ook 1 van de criteria voor het toelaten van jou als nieuw lid. Onze dirigent zal tevens beoordelen of je zang technisch (stemtest) een aanvulling bent. Op het moment dat dit allemaal duidelijk is krijg je hierover zo snel mogelijk bericht.

Stel je wordt toegelaten maar er is geen plaats, geen probleem, we zetten je op de wachtlijst.

Contributie

  • € 25,- inschrijfgeld
  • € 20,- per maand *contributie

*Bedragen worden na toestemming automatisch geïncasseerd.

Aanmelden

Vaak horen wij dat mensen denken dat ze niet kunnen zingen. Besef dat in een koor jouw geluid heel anders klinkt dan als je alleen zingt. Je kunt jezelf optrekken aan de ander en ontwikkelt je stem. Stembanden die je niet traint worden ook niet beter ;-).

Bovendien voel jij je vast snel thuis en krijg je het vertrouwen om mee te doen.

Meld je gerust aan voor een paar gratis proefrepetities.

Stuur een mail met je gegevens naar onze secretaris:

Margreet Hendrikse,

sparkling-people@outlook.com.