Belangstelling?

Wervingsfolder 2022.jpeg

Zingen in een koor betekent samen trainen!

Als lid van het team hoor je (bij)elkaar. Je stemt jouw geluid af op die van je teamgenoten. Tegelijkertijd houd je de dirigent en de muziek nauwlettend in de gaten. Voor jezelf en voor ons publiek doen we bovendien ook aan beweging en beleving. Op elkaar vertrouwen en bouwen, onderdeel zijn van dit proces, is een fantastische ervaring.

En de teamspirit komt vanzelf als je de repetities bezoekt. En dan repeteren we toch lekker, als je de muziekbanden thuis beluisterd hebt! De muziek wordt door onze vaste dirigent Peter van Lonkhuijsen voor ons koor gecomponeerd en digitaal ter beschikking gesteld.

Om ontspannen en los te kunnen zingen hebben wij ervoor gekozen onze teksten uit ons hoofd te leren. Hoe sneller je dit doet hoe vlotter we door nieuwe nummers heen gaan en aan ons repertoire kunnen bouwen. Samen met onze dirigent kunnen we ons presenteren en is het, om stil van te worden.

Het aantal leden in een stemgroep staat centraal als criterium voor het toelaten van nieuwe leden. Onze dirigent bepaalt dat evenwicht. Als er plaats is, kun je meteen instromen en anders kom je op de wachtlijst.

Kosten:

  • € 25,- inschrijfgeld
  • € 16,50 per maand *contributie
*Bedragen worden na toestemming automatisch geïncasseerd.

Vaak horen wij dat mensen denken dat ze niet kunnen zingen. Besef dat in een koor jouw geluid heel anders klinkt dan als je alleen zingt. Je kunt jezelf optrekken aan de ander en ontwikkelt je stem. Stembanden die je niet traint worden ook niet beter ;-). Uit een eenvoudige stemtest zal snel blijken of er muziek in je zit!

Klinkt dit goed en ben je op zoek naar een gezamenlijke muzikale beleving binnen een hele fijne gezellige enthousiaste groep? Bij ons voel jij je vast snel thuis.

Meld je aan voor een paar gratis proefrepetities.

Stuur een mail met je gegevens naar sparkling-people@outlook.com.