Op deze pagina vindt u links die voor ons belangrijk zijn:

 

Stichting BALK www.balknet.nl

balk

Bond voor A cappella en Lichte muziek zingende Koren en zanggroepen. Is opgericht in 1999 om een platform te bieden aan alle koren en vocale groepen in wat vaak wat onnauwkeurig wordt omschreven als de ‘lichte muziek’. Daaronder vallen pop, jazz, musical, a capella en close harmony zang. Allen in de ruimste zin des woords. BALK ondersteunt en stimuleert deze vorm van vocale amateurkunst op talrijke manieren.

 

Middelburg VÓLkoren http://middelburgvolkoren.nlmiddelburg

Het grootste en leukste koorfestival van Zeeland en omstreken. Een zangfestijn voor jong en oud, waarin niks moet en alles kan. Op een groot aantal locaties in het historische hart van Middelburg treden koren, zanggroepen en ensembles op uit de regio en ver daarbuiten en het talrijke publiek heeft vrij toegang. Daar moet je geweest zijn, daar moet je hebben gezongen…

 

Koorfestival Gorinchem http://www.koorfestivalgorkum.nl
gorinchem

De vestingsplaats Gorinchem ademt de sfeer van het verleden. Eeuwen oude gebouwen sieren de straten. Diverse pleinen liggen er vredig bij met gezellige terrassen en restaurants.
Het is deze omgeving die koren uit Nederland uitnodigt om deel te nemen aan het Koorfestival Gorkum. 
Verschillende prachtige lokaties zullen ten deel vallen aan optredende koren in allerlei genres. Of het nu klassiek of pop is, madrigalen of barbershop, a capella of met een band, het zal allemaal klinken in de mooie, eeuwenoude omgeving.